Route

 

Auto:


De navigator instellen op: Het Hof 1, Culemborg!


Komend vanuit het noorden of het zuiden via de A2, afslag Culemborg (N320) nemen. Bij de eerste 2 afslagen met stoplichten rechtdoor rijden. Vervolgens komen er twee rotondes op de N320, hier ook rechtdoor blijven rijden. Daarna komt u bij een groot kruispunt met stoplichten, daar moet u linksaf slaan(centrum). Bij de komende stoplichten en twee rotondes de weg rechtdoor vervolgen. Je rijdt nu op de Zandstraat. Na 200 meter de bocht naar links (Boerenstraat) en na 100 meter de bocht naar rechts vervolgen. Na Albert Heijn aan de rechterkant gepasseerd te hebben, het kruispunt iets links aanhoudend, rechtdoor oversteken. Na het passeren van de molen aan de linkerhand, de brug over en links de auto parkeren op het parkeerterrein (Het Hof). Vanaf hier loopt u richting stad en na 50 meter, ligt links de Herenstraat. Op nr. 37 kunt u aanbellen bij de bel genaamd Praktijk. Vanaf de eerste verdieping wordt er open gedaan en kunt u op die verdieping de wachtkamer vinden. Mocht er geen gehoor gegeven worden aan de bel met het bordje Praktijk, druk dan gerust op de andere bel.

 

Het is betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Tarief is € 1,- per uur, langer dan 3 uur parkeren is het € 1,30 per uur. Er kan met munten en met pinpas worden betaald.

 

Trein:
Uitstappen bij station Culemborg en het station aan de voorkant (Stationplein) verlaten. Het meest makkelijke is om vanaf daar de weg te vervolgen per taxi of ter voet. In ongeveer 15 minuten loopt u naar de locatie.

 

De looproute is dan als volgt:
Meteen op het Stationsplein linksaf de Stationsweg in lopen. Na 300 meter, bij de rotonde, rechtsaf de Stationssingel in. Na 100 meter neemt u de eerste afslag naar links. U loopt nu op de Triosingel, langs de gracht. Aan het einde het kruispunt oversteken. U bent nu op de burgemeester Keestrasingel. Aan het einde ziet u aan uw linkerhand de molen staan, daar slaat u linksaf. Vervolgens loopt u de brug over en na 150 meter loopt u de Herenstraat in.

(zie A op de kaart).

 

Oefentherapie Cesar

De oefentherapie-Cesar is een paramedische behandelmethode, gericht op behandeling en voorkoming van klachten ten gevolge van een onjuist houdings- en bewegingspatroon.

 

Lees meer

Haptonomie


De haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven, en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.

 

Lees meer

Manuele Therapie E.S.®

Manuele therapie is een behandelmethode, die direct aangrijpt op de gewrichten van het lichaam. Centraal staat hierbij, het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.

 

Lees meer

Chronische slapeloosheid

Stapsgewijs word je begeleid. In elke sessie wordt het geleerde aan de eigen slaapproblematiek getoetst en wordt de voortgang geëvalueerd. Training met een cognitieve gedragsbenadering.

 

Lees meer

Sportmassage

Een goede masseur beschikt over 'Fingerspitzengefühl', dat zelfs zo ontwikkeld kan zijn dat hij in staat is om aan de hand van de toestand van het spierweefsel de vorm van de sportman op dat moment vast te stellen.

 

Lees meer