2019
Tarieven

Behandelingen voor manuele therapie E.S. en haptotherapie worden niet afgetrokken van het verplicht eigen risico van € 385 per jaar.

Bij alle therapieën wordt de behandeling -bij voorkeur- met pin of contant afgerekend. Na de behandeling wordt de rekening direct meegegeven welke kan worden ingediend(restitutie) bij de zorgverzekeraar die, afhankelijk van de aanvullende verzekering, tot vergoeding overgaat. Er is bij ons de mogelijkheid tot betaling met pin(bij voorkeur).

Vergoedingen


Haptotherapie
Tijdsduur behandeling 45 minuten. Betaling per Pin of contant.
88 €
Kinderhaptotherapie
Tijdsduur behandeling 45 minuten. Betaling per Pin of contant.
88 €
Haptonomische
zwangerschapsbegeleiding
Tijdsduur behandeling 45 minuten. Betaling per Pin of contant.
88 €
Manuele therapie E.S.®
Tijdsduur behandeling 60 minuten. Betaling per Pin of contant.
88 €
Chronische slapeloosheid

Tijdsduur behandeling 55 minuten. Betaling per Pin of contant.

75 €
Psychologie

Tijdsduur behandeling 55 minuten. Betaling per Pin of contant.

75 €

Voor alle drie de therapieën geldt om voor vergoeding in aanmerking te komen er een aanvullend pakket is van je zorgverzekering.

Vergoeding voor Haptotherapie in 2019 kunt u nakijken op:

https://haptotherapeuten-vvh.nl/mediatheek/lidmaatschap/50-vergoedingen-zorgverzekeraars-2019/file. Aanklikken "voor clienten" en naar beneden scrollen voor de vergoedingenlijst.

Vergoeding voor Manuele Therapie E.S. in 2018 kunt u nakijken op: www.pvmt.nl onder vergoedingenoverzicht. De lijst van 2019 is helaas nog steeds op deze site niet beschikbaar. Ik heb de lijst wel in eigen beheer en je kan mij eventueel bellen voor info.

Vergoeding voor Psychologische begeleiding in 2019 kunt u nakijken op:

www.de-nfg.nl/images/NFGvergoedingen/20181114NFGvergoedingenoverzicht2019versie1.1.pdf.

Voor vergoeding bij Slaap training kunt u het beste met Britt overleggen (06 - 44 37 35 37).

Haptonomie

De haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven, en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.

Lees meer

Manuele Therapie E.S.®

Manuele therapie is een behandelmethode, die direct aangrijpt op de gewrichten van het lichaam. Centraal staat hierbij, het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.

Lees meer

Chronische slapeloosheid

Stapsgewijs word je begeleid. In elke sessie wordt het geleerde aan de eigen slaapproblematiek getoetst en wordt de voortgang geëvalueerd. Training met een cognitieve gedragsbenadering.

Lees meer

Psychologie

Wanneer je vast loopt op je werk of in je privé en/of sociale leven, of je zit al een tijd lang niet lekker in je vel en het lukt je niet om je weer goed te voelen dan is om hulp vragen een eerste stap naar herstel.

Lees meer