Bij eventuele waarneming, onze gewaardeerde collega's:

Manuele therapie E.S.:

-Erik Akkerman. Overstraat 53 in Amerongen. Tel. 0343-461482

-Harry van Nie. J. van Ruisdaelstraat 87 in Utrecht. Tel. 030-2512949 of 06-44438008

-Marianne Kleisma. Couwenhoven 5605 in Zeist. Tel. 06-27527027

Of zoek een Gecertificeerd manueeltherapeut E.S. op: www.manueeltherapeuten.nl

Haptotherapie:

-Lous van der Stempel. Rijksstraatweg 53 in Culemborg. Tel. 06-46523266

-Paula Groeneveld. Godfried Bomansstraat 2 in Culemborg. Tel. 06-23189122

Of zoek een GZ-haptotherapeut op: www.haptotherapeuten-vvh.nl


Aanmelding zonder verwijzing van huisarts of specialist.

Voor manuele therapie E.S. is er Directe Toegankelijkheid Manuele therapie(DTM); dit geldt ook voor haptotherapie(DTH). De zorgverzekeraars gaan alleen over tot vergoeding als de behandelaar voldoet aan kwaliteitseisen. Je moet lid zijn van een door de zorgverzekering erkende vakvereniging. De VMT(Vereniging voor Manueel Therapeuten) en de VVH(Vereniging Voor Haptotherapeuten) zijn door de zorgverzekeraars erkende verenigingen. Daarnaast moet je voldoen aan de kwaliteitseisen die door de VMT en VVH worden gesteld. Zo'n registratieperiode heeft een geldigheid van 5 jaar. Frank-Jos van Hest en Ans Reijnen zijn beiden opgenomen in het register en voldoen aan alle kwaliteitseisen.


Een feestelijk moment!

Therapiepraktijk bestaat 35 jaar

8 februari 2017

CULEMBORG Woensdag 1 februari was het precies 35 jaar geleden, 1 februari 1982, dat Frank-Jos van Hest zijn eigen praktijk begon. Eerst in een leegstaande praktijkruimte van een huisarts en binnen een jaar op het huidige adres. Wat begon als oefentherapeut- Cesar is uitgegroeid tot een bloeiende praktijk, die anno 2017 volop in beweging is. Naast oefentherapie- Cesar zijn in Praktijk Herenstraat ook behandelingen mogelijk in haptonomie, manuele therapie, sportmassage en psychologische hulp onder andere bij slaapproblemen.

Zie ook link naar artikel Culemborgse Courant:

Haptonomie

De haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven, en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.

Lees meer

Manuele Therapie E.S.®

Manuele therapie is een behandelmethode, die direct aangrijpt op de gewrichten van het lichaam. Centraal staat hierbij, het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.

Lees meer

Chronische slapeloosheid

Stapsgewijs word je begeleid. In elke sessie wordt het geleerde aan de eigen slaapproblematiek getoetst en wordt de voortgang geëvalueerd. Training met een cognitieve gedragsbenadering.

Lees meer

Psychologie

Wanneer je vast loopt op je werk of in je privé en/of sociale leven, of je zit al een tijd lang niet lekker in je vel en het lukt je niet om je weer goed te voelen dan is om hulp vragen een eerste stap naar herstel.

Lees meer