Therapeut Ans
van therapie Culemborg


Ans Reijnen

Na het behalen van mijn diploma oefentherapeut-Cesar in 1979, heb ik 7 jaar gewerkt als oefentherapeut op het instituut Bartimeushage. Een tehuis voor slechtziende en geestelijke gehandicapte kinderen. Tijdens deze jaren ben ik in aanraking gekomen met haptonomie. In 1998 heb ik mijn diploma GZ-haptotherapeut gehaald en daarna de aantekening kinderhaptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie te Doorn.

Inmiddels werk ik alleen nog als GZ-haptotherapeut met de specialisaties die daaruit voortkomen. Zoals de haptonomische zwangerschapsbegeleiding en de kinderhaptotherapie. Ik heb samen een maatschap met mijn man Frank-Jos van Hest.

Mijn AGB-code als GZ-haptotherapeut: 90025492; AGB-code praktijk: 90004350; Prestatiecode: 24602

Ik ben lid van de Vereniging Van Haptotherapeuten (VVH) met nummer: 203A

Onze maatschap is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 51393832

Bekijk de video hieronder waarin Ans verteld over Haptotherapie.

Haptonomie

De haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven, en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.

Lees meer

Manuele Therapie E.S.®

Manuele therapie is een behandelmethode, die direct aangrijpt op de gewrichten van het lichaam. Centraal staat hierbij, het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.

Lees meer

Chronische slapeloosheid

Stapsgewijs word je begeleid. In elke sessie wordt het geleerde aan de eigen slaapproblematiek getoetst en wordt de voortgang geëvalueerd. Training met een cognitieve gedragsbenadering.

Lees meer

Psychologie

Wanneer je vast loopt op je werk of in je privé en/of sociale leven, of je zit al een tijd lang niet lekker in je vel en het lukt je niet om je weer goed te voelen dan is om hulp vragen een eerste stap naar herstel.

Lees meer