Psychologie

Inhoudsopgave:

• Algemeen en visie
• Verwijzing en/of vergoeding
• Adressen

ALGEMEEN EN VISIE

Wanneer je vast loopt op je werk of in je privé en/of sociale leven, of je zit al een tijd lang niet lekker in je vel en het lukt je niet om je weer goed te voelen dan is om hulp vragen een eerste stap naar herstel. Ik geef daarin psychologische begeleiding op haptonomische basis. Dat betekent dat ik hulp bied bij mentale en sociale vraagstukken met invloeden vanuit de haptonomie. Een probleem oplossen is effectiever, ben ik van mening, wanneer je het van meerdere kanten benaderd. Erover nadenken, sparren, tot inzichten komen maar ook het ervaren zorgt voor een succesvolle combinatie. Wat gaat wel goed, waar zit jouw kracht en hoe hou jij jouw batterij opgeladen, zijn onderwerpen die ook aan bod komen tijdens mijn begeleiding.

In de eerste sessie, ook wel de intake genoemd, ga ik samen met jou bekijken wat er aan de hand is, waar het probleem in zit. Tijdens dit moment is het ook erg belangrijk om te bekijken of de klik er is, want dit is één van de belangrijkste voorwaarden in de hulpverlening. Ook wordt er bekeken of ik jou kan helpen bij jouw vraagstuk, zo niet dan zal ik een passende doorverwijzing adviseren. Is de klik er en kan ik jou helpen dan wordt een behandelplan besproken en indien mogelijk een indicatie gegeven over de tijdsduur van het traject.

VERWIJZING EN/OF VERGOEDING

Voor deze behandeling is geen verwijzing door (huis)arts of specialist vereist. 
Voor vergoeding, zie Vergoedingen.

ADRESSEN

NIP, Nederlands Instituut van Psychologen, de beroepsorganisatie van psychologen, zie: www.psynip.nl

Behandeling gaat op telefonische afspraak of
via de knop 'Afspraak maken' op deze webpagina.
(0345) - 51 94 11

Adres:
Herenstraat 37
4101 BS Culemborg

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Afspraak maken

Britt is lid van:

Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Haptonomie

De haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven, en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.

Lees meer

Manuele Therapie E.S.®

Manuele therapie is een behandelmethode, die direct aangrijpt op de gewrichten van het lichaam. Centraal staat hierbij, het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.

Lees meer

Chronische slapeloosheid

Stapsgewijs word je begeleid. In elke sessie wordt het geleerde aan de eigen slaapproblematiek getoetst en wordt de voortgang geëvalueerd. Training met een cognitieve gedragsbenadering.

Lees meer

Psychologie

Wanneer je vast loopt op je werk of in je privé en/of sociale leven, of je zit al een tijd lang niet lekker in je vel en het lukt je niet om je weer goed te voelen dan is om hulp vragen een eerste stap naar herstel.

Lees meer