Praktijk locatie


Therapie Culemborg

  • Herenstraat 37
  • 4101 BS Culemborg

Contact

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Tel. 0345 - 51 94 11

Auto:

De navigator instellen op:  Het Hof 1, Culemborg!

Komend vanuit het noorden of het zuiden via de A2, afslag Culemborg (N320) nemen. Bij de eerste 2 stoplichten rechtdoor rijden. Let op flitspaal bij het eerste stoplicht! Vervolgens komen er twee rotondes op de N320, hier ook rechtdoor blijven rijden. Bij het derde stoplicht (een groot kruispunt), daar moet u linksaf slaan(centrum). Bij de komende stoplichten en twee rotondes de weg rechtdoor vervolgen. Je rijdt nu op de Zandstraat. Na 200 meter de bocht naar links (Boerenstraat) en na 100 meter de bocht naar rechts vervolgen. Na Albert Heijn aan de rechterkant gepasseerd te hebben, het kruispunt iets links aanhoudend, rechtdoor oversteken. Na het passeren van de molen aan de linkerhand, de brug over en links de auto parkeren op het parkeerterrein (Het Hof). Vanaf hier loopt u richting stad en na 50 meter, ligt links de Herenstraat. Op nr. 37 kunt u aanbellen bij de bel genaamd Praktijk. Vanaf de eerste verdieping wordt er open gedaan en kunt u op die verdieping de wachtkamer vinden. Mocht er geen gehoor gegeven worden aan de bel met het bordje Praktijk, druk dan gerust op de andere bel. Het is betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Tarief is € 1,- per uur, langer dan 3 uur parkeren is het € 1,30 per uur. Er kan met munten en met pinpas worden betaald.

Trein:

Uitstappen bij station Culemborg en het station aan de voorkant (Stationplein) verlaten. Het meest makkelijke is om vanaf daar de weg te vervolgen per taxi of te voet. In ongeveer 15 minuten loopt u naar de Herenstraat.

De looproute is dan als volgt:

Meteen op het Stationsplein linksaf de Stationsweg in lopen. Na 300 meter, bij de rotonde, rechtsaf de Stationssingel in. Na 100 meter neemt u de eerste afslag naar links. U loopt nu op de Triosingel, langs de gracht. Aan het einde het kruispunt oversteken. U bent nu op de burgemeester Keestrasingel. Helemaal aan het einde slaat u linksaf en loopt de molen voorbij. Na 30m steekt u de brug over en na 150 meter loopt u de Herenstraat in.

Haptonomie

De haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven, en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.

Lees meer

Manuele Therapie E.S.®

Manuele therapie is een behandelmethode, die direct aangrijpt op de gewrichten van het lichaam. Centraal staat hierbij, het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.

Lees meer

Chronische slapeloosheid

Stapsgewijs word je begeleid. In elke sessie wordt het geleerde aan de eigen slaapproblematiek getoetst en wordt de voortgang geëvalueerd. Training met een cognitieve gedragsbenadering.

Lees meer

Psychologie

Wanneer je vast loopt op je werk of in je privé en/of sociale leven, of je zit al een tijd lang niet lekker in je vel en het lukt je niet om je weer goed te voelen dan is om hulp vragen een eerste stap naar herstel.

Lees meer