Afspraak maken

Voor Manuele Therapie E.S., Haptotherapie, training Chronische Slapeloosheid en psychologische begeleiding is geen verwijzing van huisarts of specialist noodzakelijk. Wij hebben op dit moment voor geen enkele therapie een wachtlijst.

Maak een afspraak via:
• telefoonnummer: (0345)-519411 of
• meld je hieronder, online aan.

 

Vul het onderstaande aanmeldingsformulier in en je krijgt (op werkdagen) binnen 24 uur telefonisch of per e-mail, een reactie.

Bij reactie via mail van deze site geldt voor u ons Privacybeleid (zie bij Informatie).

(Velden met een '*' erboven verplicht invullen)

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Ans Reijnen
 

  • GZ-Haptotherapeut

Lees meer over Haptonomie

Frank-Jos van Hest

  • Manueel therapeut

Lees meer over Manuele therapie

Onze therapeuten

Haptonomie

De haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven, en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.

Lees meer

Manuele Therapie E.S.®

Manuele therapie is een behandelmethode, die direct aangrijpt op de gewrichten van het lichaam. Centraal staat hierbij, het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.

Lees meer

Chronische slapeloosheid

Stapsgewijs word je begeleid. In elke sessie wordt het geleerde aan de eigen slaapproblematiek getoetst en wordt de voortgang geëvalueerd. Training met een cognitieve gedragsbenadering.

Lees meer

Psychologie

Wanneer je vast loopt op je werk of in je privé en/of sociale leven, of je zit al een tijd lang niet lekker in je vel en het lukt je niet om je weer goed te voelen dan is om hulp vragen een eerste stap naar herstel.

Lees meer