Afspraak maken

Voor oefentherapie-Cesar, haptonomische zwangerschapsbegeleiding, sportmassage en  training chronische slapeloosheid, is geen verwijzing van huisarts of specialist noodzakelijk. Wij hebben op dit moment voor geen enkele therapie een wachtlijst.

Maak een afspraak via:
• telefoonnummer: (0345)-519411 of
• meld je hieronder, online aan.

Vul het onderstaande aanmeldingsformulier in en je krijgt (op werkdagen) binnen 24 uur telefonisch of per e-mail, een reactie.

(Velden met een * erboven verplicht invullen)

 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Oefentherapie Cesar

De oefentherapie-Cesar is een paramedische behandelmethode, gericht op behandeling en voorkoming van klachten ten gevolge van een onjuist houdings- en bewegingspatroon.

 

Lees meer

Haptonomie


De haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven, en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.

 

Lees meer

Manuele Therapie E.S.®

Manuele therapie is een behandelmethode, die direct aangrijpt op de gewrichten van het lichaam. Centraal staat hierbij, het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.

 

Lees meer

Chronische slapeloosheid

Stapsgewijs word je begeleid. In elke sessie wordt het geleerde aan de eigen slaapproblematiek getoetst en wordt de voortgang geëvalueerd. Training met een cognitieve gedragsbenadering.

 

Lees meer

Sportmassage

Een goede masseur beschikt over 'Fingerspitzengefühl', dat zelfs zo ontwikkeld kan zijn dat hij in staat is om aan de hand van de toestand van het spierweefsel de vorm van de sportman op dat moment vast te stellen.

 

Lees meer